Doprava nad 5 000 Kč ZDARMA

Zásady zpracování souborů cookies

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.xiaomi.cz/ (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Reklamní soubory cookies

Na tomto webu používáme reklamní cookies, což nám umožňuje získat přehled o výsledcích kampaně. K tomu dochází na základě profilu, který vytvoříme podle vašeho chování na https://www.xiaomi.cz/. S těmito cookies jste jako návštěvník webu spojeni s jedinečným ID, ale tyto soubory cookies nebudou profilovat vaše chování a zájmy pro zobrazování personalizovaných reklam.

5.4 Marketingové cookies

Marketingové cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

Protože tyto soubory cookies jsou označeny jako marketingové, žádáme vás o jejich povolení.

5.5 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook se nachází ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Cookie Doména Typ Popis Expirace
_fbp .xiaomi.cz Reklama Tento soubor cookie je nastaven facebookem tak, aby zobrazoval reklamy buď na Facebooku, nebo na digitální platformě poháněné reklamou na Facebooku po návštěvě webových stránek. 3 měsíce
Fr .facebook.com Reklama Facebook nastavuje tento soubor cookie tak, aby zobrazoval relevantní reklamy uživatelům sledováním chování uživatelů na webu, na webech, které mají Facebook pixel nebo Facebook social plugin. 3 měsíce
_ga .xiaomi.cz Analytika Soubor cookie _ga, instalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytickou zprávu webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně generované číslo pro rozpoznání jedinečných návštěvníků. 2 roky
_gid .xiaomi.cz Analytika Soubor cookie _gid, který nainstalovala služba Google Analytics, ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webové stránky, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonu webových stránek. Některé z údajů, které jsou shromažďovány, zahrnují počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které navštěvují anonymně. 1 den
_gat_gtag_UA_111307265_1 .xiaomi.cz Analytika Nastaveno Googlem pro rozlišení uživatelů. 1 minuta
_hjFirstSeen .xiaomi.cz Analytika Hotjar nastaví tento soubor cookie k identifikaci první relace nového uživatele. Ukládá hodnotu true/false, která označuje, zda to bylo poprvé, co Hotjar viděl tohoto uživatele. 30 minut
_hjIncludedInSessionSample www.xiaomi.cz Analytika Hotjar nastaví tento soubor cookie, aby věděl, zda je uživatel zahrnut do vzorkování dat definovaného denním limitem relace webu. 2 minuty
_hjAbsoluteSessionInProgress .xiaomi.cz Analytika Hotjar nastaví tento soubor cookie tak, aby detekoval první relaci zobrazení stránky uživatele. Jedná se o true/false flag nastavený souborem cookie. 30 minut
language www.xiaomi.cz Funkční Tento soubor cookie se používá k uložení jazykových preferencí uživatele. 1 rok
PHPSESSID www.xiaomi.cz Nutný Tento soubor cookie je nativní pro aplikace PHP. Soubor cookie se používá k ukládání a identifikaci jedinečného ID relace uživatele za účelem správy relace uživatele na webových stránkách. Soubor cookie je soubor cookie relace a je smazán, když jsou zavřena všechna okna prohlížeče. relace
connect.sid doplnky.fv-studio.cz Nutný Tento soubor cookie se používá k ověřování a bezpečnému přihlášení. Registruje přihlašovací údaje. 1 den
SRV_ID www.xiaomi.cz Jiný Žádný popis relace
xnpe_6885a4f2-A69A-11EC-9AF4-8AF072CD3EC6 api.exponea.com Jiný Žádný popis 3 roky
__exponea_etc__ .xiaomi.cz Jiný Popis není k dispozici. 3 roky
__exponea_time2__ .xiaomi.cz Jiný Žádný popis 1 hodina
cjConsent .xiaomi.cz Jiný Žádný popis 1 rok 1 měsíc
_hjSessionUser_1975579 .xiaomi.cz Jiný Žádný popis 1 rok
_hjSession_1975579 .xiaomi.cz Jiný Žádný popis 30 minut
foxentry-geo .foxentry.cz Jiný Žádný popis 1 hodina
NOCACHE .xiaomi.cz Jiný Žádný popis minulost
ID SERVERU .foxentry.cz Výkon Tento soubor cookie je nastaven nástrojem pro vyrovnávání zatížení HAProxy společnosti Slideshare pro přiřazení návštěvníka ke konkrétnímu serveru. relace

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na "Uložit předvolby", vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Witty s.r.o.
Průmyslová 1472/11, Hostivař (Praha 10), 102 00 Praha
Česká republika
Web: https://www.xiaomi.cz/
E-mail: info@xiaomi.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení